sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kolmoset korkattu

Mikäs mukavampaa, kuin viettää sunnuntaiaamupäivä Kumman ja agilityvauvan kanssa Ojangossa. Aikaisen herätyksen älyttömyys hälveni kisapaikalle päästessä ja ekan kolmosen startin lähestyessä. Henri Luomala oli tuomarina, ensimmäisenä oli hyppyrata. Olin myöhässä heti alussa ja koko rata meni ihan räpellykseksi. Kumma kävi kierroksilla, minä löysäilin. Ohjasin esteitä, en linjoja. Onneksi ei ole videota tästä. Kielto, kaksi rimaa, ja lopulta väärälle esteelle.

Toka startti oli agirata, joka lähti hyvin liikkeelle. Putken jälkeen piti tehdä saksalainen, mutta olin väärässä kohtaa ja Kumma hyppäsi aidan väärään suuntaan, suoraan nenä päin nyrkkiäni. Enpä ole ennen motannut koiraa radalla... Jatkoin rataa, ja loppu meni mukavasti. Kontakteilla hyvät pysäytykset ja lopussa Kumma kääntyi nätisti tiukan takaaleikkauksen.

Vika rata oli myös agirata. Homma pyöri hyvin, kunnes Kumma nappasi A:n keinun sijaan. Piti ottaa hyvin haltuun tuossa kohdassa, mutta miksi en sitten tehnyt niin? Loppurata hyvin, erityisen tyytyväinen olen sokkarin + pakkovalssin onnistumisesta. Uskalsin kokeilla ja ehdin. 

Kolme hyllyä, kaksi hyvää rataa, yksi räpellys. Ei hassumpi aloitus kolmosissa. Hyvä fiilis jäi ja kisainto kutittelee taas, viikon päästä Masalaan. Kiitokset tutuille avusta vauvan ja ratakiemuroiden analysoinnin kanssa :)

1 kommentti:

  1. Teillä oli hieno kolmosten aloitus, ja tosi sujuvia ratoja! :) Nähdään viikon päästä Masalassa, me tullaan myös sinne :D

    VastaaPoista