keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Melkein muttei ihan

Lauantaina kisattiin Vuokkosilla kaksi agirataa. Melkein onnistuttiin. Ekalla radalla tippui yksi rima. Toka pyöri hyvin, kunnes Kumma hyppäsi toka vikan aidan väärään suuntaan. Myöhästyin välistävedosta, koska muistin "ai niin tähän vielä välistäveto" kun koira jo hyppäsi edellistä estettä... Video radoista täällä.

Mukana ollut tytär oli aika pettynyt, kun ei voitettu. Ihmetteli, kun hihkuin tyytyväisenä hyvin menneitä ratoja. Tänään tytär oli pelaamassa futista eskariryhmän kanssa, tytöt vastaan pojat. Pojat voittivat ja haukkuivat luusereiksi. "Äiti, mikä on luuseri?" Automatkalla pitkä tilitys matsista ja poikien voiton epäreiluudesta. Vielä on hiukan työstämistä alueella kilpailu - reilu peli - voitto - häviö :)

Tänään kivat treenit Purinalla Outin koulutuksessa, kepeille niisto- ja törkkäisyharjoittelua, pakkovalssikiemuroita, japanilaista ja flippiä. Flip eli valssi + sokkari peräkanaa on minulle vaikea, teoriassa selvä ja helppo, mutta ajoitus ja liikkeen suunta ei vaan toimi. Kumma oli makea, hienosti teki uudet ja tutut jutut.

Papparaiset pärjäilevät, mutta odottelevat säiden lämpenemistä ja lumen katoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti