sunnuntai 5. elokuuta 2012

Eloa ja oleskelua

Elokuun alku, edessä vielä viikko lomailua ja sitten alkaa arki. Vielä pari viikkoa sitten ahdisti loman hupeneminen, mutta nyt tuntuu mukavalta. Uusin perheenjäsenemme, pieni poika, syntyi kolme viikkoa sitten. Pikkuhurrikaanit eivät juuri uutta tulokasta ihmetelleet, Kumma puolestaan oli hyvin kiinnostunut nyytistä.


Agitreenit pyörähtävät vähitellen käyntiin. Pääsen taas liikkumaan ja juoksemaan, kivaa! Viime viikolla aloitettiin HAUn treeneissä lyhyellä radalla. Vaatii totuttelua tehdä rataa pätkien sijaan. Ajoitukseni ja liikkumiseni oli aika surkeaa. Kontaktit toimivat hyvin tauon jälkeen. Kuuri hyppytekniikkaa tekisi Kummajaiselle hyvää. Kisakuumekin alkaa nousta, ja mietin Syysskaboihin osallistumista.


Toukokuun lopussa aloitin Kumman kaa pujottelun rytmi- ja intotreenit. Tavoitteena oli saada pujottelurytmiä paremmaksi, double steppingistä single steppingiiin. Rytmi ja into parani, mutta puhtaaseen single steppingiin Kumman kroppa ei taivu. Ja vaikka pujotteluinto on huimasti parantunut, pujottelukestävyys ei. Kolme toistoa on yhä maksimi mitä kannattaa tehdä, sitten tahti hidastuu ja homma muuttuu tylsäksi. Tämä on vaan hyväksyttävä, ja treenit suunniteltava sen mukaan. Muistan keväältä eräät ratatreenit, joissa kouluttaja sanoi etten ole palkannut keppien suorittamista riittävän hyvin, kun Kumman vauhti lopahti niin nopeasti muutaman toiston jälkeen. "Kyllä bc jaksaa!". Kummalla on selkeät rajat jaksamisen kanssa, joten jatkan laatu eikä määrä -linjalla.

Paljon muutakin ollaan puuhattu, mutta tarinoinnin sijaan kesäkuvia kamuista.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti