tiistai 28. elokuuta 2012

Neppuheppu 13v

Viime viikolla Neeo täytti 13v. On vaikea käsittää, että musta hyrskynmyrsky on niin vanha. Nukkuuhan se toki paljon, mutta hereillä ollessaan se viuhtoo ja hosuu kuten aina ennenkin. Yhä pelkään, että se ehtii vielä telomaan itsensä ilmaloikillaan. Lenkeillä se kulkee Kummajaisen kaverina pitkätkin kierrokset vauhdilla mukana. Ei se toki metsässä rymyä Kumman lailla, vaan tepastelee polulla minun kanssani.

Sunnuntaina oli antoisat treenit Kvarkin porukalla Zeljko Goran opissa. Tänään treenattiin vielä lisää HAUn järkkäämissä Zeljkon treeneissä. Koiruus on hyvä, minulla pätkii. Tänään tuli vähän paremmin flowta pätkien sijaan. Sain myös pari uutta ohjauskuviota onnistumaan. Perusvalssissa ajaudun liikaa väärään suuntaan ja huidon kädellä turhan ylös, jolloin koirakin tekee laajaa kaarretta. Antoisat treenit ja Kumma teki hienosti hommia, vaikka joutuikin kestämään paljon toistoja minun harjoitellessani. Kiihdyttää heti, jos saa ottaa minua kiinni, eli mun pitäisi vaan mennä eikä meinata. Täytyy vaan luottaa siihen, että kun nyt pääsen taas juoksemaan ja tekemään pidempiä pätkiä, sujuvuus paranee ja "musta aukko" hetket radalla vähenevät. Tosin yöheräilyt pikkuveikan kanssa eivät varsinaisesti paranna aivojen toimintaa... Viikonloppuna kisoihin puolen vuoden tauon jälkeen, jeejee!

Eilen kiikutin kaikki hurrikaanit eläinlääkärille. Rokotuksia ja perustarkastukset. Papparaisilta otettiin verikokeet, molemmat ovat hammashoidon tarpeessa. Hopulla oli kaikki veriarvot ok. Neeolla oli maksa-arvo koholla viitaten tulehdukseen, syynä saattaa olla hampaat. Aloitettiin maksan toimintaa tukeva lääkitys ja  kontrolli on hammashoidon jälkeen. Kumma 21.8kg, Neeo 6.2kg. Hoppua en muistanut punnita. Hopulla on pari pientä pattia ja näppyä, jotka tutkitaan tarkemmin hammashoidon yhteydessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti