tiistai 4. syyskuuta 2012

Kakkosiin!

Viikonloppuna jatkettiin kisaamista puolen vuoden tauon jälkeen. Syysskaboista Purinalta oli hyviä muistoja aiemmilta vuosilta, ja tuntui mukavalta taas osallistua näihin oman seuran kisoihin. Lauantaina oli kaksi starttia. Ensimmäinen oli Zeljko Goran agirata, mukavan suoraviivainen ykkösten rata. Tästä ei harmi kyllä ole videota, mutta fiilis oli hyvä, Kumma teki upean suorituksen, minä ohjasin kuten olin suunnitellutkin, ja tuloksena puhdas rata ja voitto!

Toka rata oli itävaltalaisen Hans Friedin hyppyrata. Myös tämä rullasi hyvin. Lopussa oli vähällä tulla väärä rata, mutta viime hetkellä Kumma käääntyi putkelta oikeaan suuntaan. Puhdas rata, toinen sija ja sertin kera siirtyminen kakkosiin :) Olen hurjan ylpeä Kummajaisesta! Velipoika Viiru voitti tämän kisan.

Sunnuntaina korkattiin sitten kakkosluokka kolmella startilla. 3x HYL. Eka rata ihan sähellystä, tokalla astetta paremmin, ja kolmannella oli jo yritystä. Luokkanousijana startattiin ekana, ja se lisäsi paineita kun muutenkin kisojen aikataulu oli tiukka.

Kaikilla viikonlopun radoilla olin tyytyväinen Kumman vireeseen, pujotteluun, kontakteihin ja hyppäämiseen. Vain yksi rima tippui viikonloppuna. Treenilistalle tuli monenlaista juttua. Kivaa oli ja jatkoa seuraa muutaman viikon kuluttua.

Onnittelut Viirulle, joka nousi myös kakkosiin sunnuntaina!

Videolla lauantain toka rata ja kaikki sunnuntain kolme rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti