lauantai 13. lokakuuta 2012

Kiemuroita

Hassu viikko, johon on mahtunut vaikka mitä kiemuroita, hyviä ja huonoja.

Parhaat kiemurat koin Kumman kaa tiistaina Timo Liuhdon treeneissä. Saatiin monta juttua onnistumaan upeasti ja fiilis oli huikea!

Sivutuotteena Kumma teki kerran virhearvion syöksyessään kiinni kädessäni olleeseen leluun, ja pamautti hampailla kunnon kolarin ranteeseeni. Ihossa näkyi vain pieni punainen jälki ja jatkettiin treeniä. Yöllä ranne turposi ja oli tosi kipeä. Kävin lääkärissä, onneksi vain kudosvamma. Kaksi päivää käytin vain vasenta kättä, ei ihan helppoa vauvan kanssa... Kolmas päivä oli jo hyvä ja nyt neljäntenä uskalsin lähteä kisaamaan.

Kirkkonummella teimme tänään kolme kakkosen starttia, tuomarina Asko Jokinen. Eka rata oli paras, rullaava ja kasassa pysyvä. Muurista tuli ohi huonon ohjaukseni vuoksi, siitä vitonen. Sijoitus kuudes. Tokalla radalla tuli renkaan ohi. Ehkä vielä on vähän epävarmuutta renkaan kanssa? Puomilla 2on2off oli niin vino, että otin uusiksi ja siitä hyl. Kolmas rata oli hyppis. Tein väärän ohjausvalinnan, josta hyl. Jatkettiin rataa sujuvasti, kunnes kepeille väärä sisäänmeno. Tämä oli Kumman eka pujovirhe kisoissa. Tokalla yrityksellä lopetti kesken, vasta kolmas onnistui. Kiva kisapäivä ja saatiin eka tulos kakkosista. Kumman kanssa on ilo höseltää. 

Samaa mieltä ei taida olla rusakko, joka erehtyi Kumman näkökenttään keskellä viikkoa metsässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti