perjantai 26. lokakuuta 2012

Vauhtiviikko

Lauantaina kisasin Kumman kaa Ojangossa Porskin kisoissa, kaksi kakkosen starttia. Agiradalta 15vp, virheet kepeiltä ja kaksi rimaa. Molemmat rimat olivat selkeästi omia mokiani, kun häiritsin koiraa hölisemällä väärään aikaan. Kepeille oli U-lähestyminen suoran putken jälkeen. Myös viikon takainen pujottelupirhe oli suoran putken jälkeen, eli treenilistalle. Sähellysfiilis jäi tältä radalta. Hyppyradalta 5vp, hallitumpi kokonaisuus. Kumma tuli toisen aidan ohi, ohjaus olisi pitänyt olla selkeämpi. Siitä eteenpäin hyvä rata. Olin tyytyväinen takaaleikkaukseen pituudella, itsenäiseen pujotteluun (sain hyvin sivuetäisyyttä) ja irtoamiseen loppusuoralla. Enkä tiputtanut rimoja :)

Tällä viikolla on ollut erinomaisia treenejä. Tiistaina Timo Liuhdon opissa, taas tuli kokeiltua uusia kiemuroita. Keskiviikkona HAUn treeneissä Esa oli tehnyt radan, joka saatiin Kumman kanssa hienosti läpi parissa osassa. Tein ekaa kertaa backlap-ohjauksen, onnistui hyvin kun hypyltä jatkettiin putkeen. Tänään tehtiin omaa treeniä Sporttiksella, pujottelua ja lyhyitä ohjauskuvioita, ja hiukan A-putki erottelua. Eikä tässä kaikki, huomenna vielä Marcus Toppsin oppiin, mielenkiintoista!

Kotona ollaan tehty hommia nenätargetin kanssa. Tavoitteena olisi ottaa se käyttöön puomilla, jotta Kumma suorittaisi sen itsenäisemmin ja vauhdikkaammin minun sijainnistani huolimatta. Nyt epäröi ja hidastaa selvästi, jos jään taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti