sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Talvimenoa

Viikossa ehtii vaikka mitä. Viikko sitten norovirus kaatoi sänkyyn kahdeksi päiväksi. Naapurit onneksi pelastivat Kumman pitkästymiseltä ja veivät lenkille. Kummalle ei kuulemma riittänyt 7km juoksulenkki, joten tekivät täyden kympin :)

Kolmet agitreenit tällä viikolla. Liuhdon Timon teemana oli saksalaiset ja päällejuoksut, erinomaista harjoittelua minulle, kun saksalainen on uusi kuvio ohjauspakissani. Saatiin tehtyä rata pätkissä läpi, vaikeinta oli lähteä ajoissa liikkeelle eikä jäädä varmistelemaan. Tykkään tuosta saksalaisesta ja Kumma tulee tosi hyvin siihen mukaan.

HAUn treeneissä tehtiin rataa, jossa oli monta putkea. Kumman putkijarru pelittää hyvin ja pimeään päähän hakee tosi varmasti. Ekasta keinusta tuli täysi lentokeinu, taisi kaveri olla mielessään menossa puomille. Ei onneksi siitä ottanut nokkiinsa. Puomi oli hyvä, A:lla olisi saanut olla enemmän vauhtia. Lopuksi tehtiin koko rata puhtaasti läpi. Tosin minulla otti koville, näkyi ja tuntui sairastelu vauhdissa.

Omissa treeneissä tällä viikolla hyppytekniikkaa. Perussarjalla Kumma hyppi kahta vikaa kerralla, intoa piisasi. Power gridiä pitkästä aikaa, aluksi ei ollut poweria, mutta sitten kropan hallinta parani. Etäisyyden arvioinnissa pitkiä välejä, alkua lukuunottamatta oikein hyvän näköistä.

Hoppu ja Neeokin ovat päässeet mukavasti lenkille tällä viikolla, kun on ollut pikkupakkasta. Kovasti tykkäävät kipittää.

1 kommentti:

  1. Ihan sattumalta ja vahingossa päädyin tänne. Hauska löytö! :)

    VastaaPoista