sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kummajaista ei pakkanen pelota

Lunta ja pakkasta, vähän tai paljon, Kumma ulkoilee innolla ja vauhdilla aina vaan! Pikkuhurrikaanit ovat sen sijaan viettäneet koko viikon sisällä takapihan pikapissoja lukuunottamatta. Itseäni tämä kylmyys inhottaa ja ahdistaa, mutta Kummajainen saa hyvälle tuulelle vilistäessään vauhdilla halki kinosten ja hankien. Menoa ei haittaa lumipaakut tassuissa, ne huomataan vasta kotiin tultaessa.

Takki on ollut päällä vaan kisoissa. Kumma ei tykkää siitä ja mä saan ihan riittävästi pukea italiaanoja :)

Lenkeillä treenataan aina jotain pientä, kontaktia, luoksetuloa, ja nyt uusimpana maahanmenoa etäisyydellä. Se on alkanut sujumaan kivasti, ja lelu lentää palkaksi. Välillä palataan perusperusperusjuttuihin, kuten eilen hihnassa vetämättä kävelyyn...


HAUn treenit jäi väliin pakkasen takia. Omalla vuorolla tehtiin hyppytekniikkaa, joka menikin tosi hienosti. Taipumista vauhdista, yhdistettynä perussarjaan ja putkeen. Oltiin myös Timo Liuhdon treeneissä, josta tuli taas paljon pohdittavaa ja työstettävää. Tehtiin ekaa kertaa jaakotusta ja backlappia. Jaakotus ei ole mun juttu, se on liian ristiriitainen oman ohjausajatteluni kanssa. Backlap taas tarjoaa selkeää hyötyä tietyissä ratatilanteissa, joten sitä voisi lähteä viemään eteenpäin. Treeneissä tuli muutama tosi hyvä onnistuminen, mutta lopussa oma keskittyminen herpaantui ja tuli turhaa häsläystä. Kumma myös väsähti, mutta täytyy silti antaa pisteet kaverille, kun jaksoi tehdä toistoja mun opiskellessa uusia ohjauksia. Mikä olikaan vasen jalka, mikä oikea ja mihin suuntaan piti liikkua... Kun vielä lisätään pieni (terve?) ennakkoluulo uusia ohjauksia kohtaan, niin minä olen todellakin se rajoittava tekijä tämän tyyppisissä harjoituksissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti