keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pikkupakkanen

Eilen viimein sää lauhtui ja sain koko hurrikaanilauman ulos. Italiaanopapparaiset olivat tyytyväisiä päästessään nuuskuttelemaan ja kipittämään. Neeo innostui juoksemaan pehmeässä lumessa. Illalla oli mukavan rauhallista, kun kukaan ei joutunut purkamaan ylimääräenergiaa seinille hyppelyyn.

Päivät pitenevät ja aamulla voi jo tehdä metsälenkin ennen töihin lähtöä. Kumma teki tassuttelujäljet uuteen lumikerrokseen ja minä tarvoin perässä. Ylämäessä sain huhkia pehmeässä lumessa ihan kunnolla, lämmin tuli ja päivä lähti hyvin käyntiin.

Olin maanantaina seuraamassa Sporttiksella Steve Croxfordin koulutusta. En päässyt sunnuntain seminaariin, joten varmasti jäi asioita ymmärtämättä ja havainnoimatta sen vuoksi. Koulutus oli kuitenkin hiukan pettymys. Ymmärrän, että etusijalla olivat Sagin valmentajakurssilaiset, mutta tämän olisi voinut tehdä selväksi koulutusta mainostettaessa. No, odotukset eivät aina ole linjassa ja mieleen jäi kuitenkin muutamia asioita hautumaan. Vielä ei olla siinä vaiheessa, että alkaisin kellottamaan yksittäisten esteiden suorituksia :) Jatketaan perusasioiden parissa, avainsanoina varmuus, into ja vauhti. Demokoirakot tarjosivat hyvän mahdollisuuden havainnoida erilaisia ohjaus- ja hyppytyylejä, ja nekin antoivat ajatuksia mitä ja miten haluan asioita tehdä.

HAUn treenit oli maanantaina peruttu pakkasen takia, mutta kävin silti harjoittelemassa itsenäisesti. Puomilla haetaan lisää itsenäisyyttä ja irtoamista lelutargetilla. Tämä lähti hyvin käyntiin, jatketaan hommaa. Ylösmenoihin olin todella tyytyväinen! Pujottelussa otettiin 90 asteen kulmia vauhdista molemmin puolin. Virheitä tuli, mutta Kumma yritti uudelleen innolla ja vauhdilla ja sai muutaman nappisuorituksen. Sisäänmenojen treenaus vauhdista ja erilaisin häiriöin jatkuu, mutta 6 kepillä, jotta toistoja voi tehdä enemmän. Renkaan suorittamista vahvistettiin neljän esteen pätkällä, ja lujaa meni. Lopuksi vielä muutama keinu, hyvin sujui mutta pelkän keinun suoritus oli vähän tylsää. Tässä olisi hyvä olla putki/pussi ennen/jälkeen, mutta olin laiska enkä jaksanut siirtää esteitä. Väliin puomi muutamaan kertaan, jotta keinun ja puomin erottaminen toisistaan vahvistuisi.

Sunnuntaina startataan kahdella agiradalla Masalassa. Kivaa!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sunnuntain kisoihin! Ja nähdään ensi viikonloppuna :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppia sunnuntain kisoihin! Nähdään ensi viikonloppuna :)

    VastaaPoista