lauantai 21. tammikuuta 2012

Ekat kisat!

En muistanutkaan miten hauskaa kisaaminen on! Tänään oli eka startti Kumman kanssa Ojangon uudessa hallissa Kari Jalosen hyppyradalla. Olen hurjan ylpeä nuoresta hurrikaanistani, joka uudessa paikassa ja uudessa tilanteessa oli ihan supermakea. Ja itselleni annan pisteet kahdesta asiasta, muistin radan ja mokan jälkeen jatkoin rataa hyvällä fiiliksellä.

Moka oli yhtäkuin kolmas este väärään suuntaan, Kumma tuli esteiden välistä, kun en ohjannut kunnolla. Mikälie oikosulku. Sen jälkeen putki syötti väärälle linjalle muuriin nähden, ja K meni muurin ohi. Väärä ohjausvalinta minulta. En jäänyt korjailemaan, vaan jatkettiin eteenpäin.

Loppurata menikin tosi kivasti! K irtosi hyvin suoralla vikalle hypylle ja pääsin putkelle valssaamaan. Ennen pujottelua K kääntyi ensin väärään suuntaan aidalta, mutta korjasi heti ja teki hyvän sisäänmenon. Leikkasin takaa, jotta pääsin ohjaamaan renkaalle ja hyvin Kumma hoiti pujottelun. Rengas oli sujuva, samoin kaksi vikaa aitaa, joille haki hyvin itse linjan. Kaikki rimat pysyivät. Video oli tarkoitus saada todistusaineistoksi, mutta kamera ei tallentanutkaan mitään :(

Kisakärpänen iski entistä pahemmin, viikon päästä uudelleen! (kyllähän nyt viikossa saa A:n ylösmenon opetettua, hehe...)

Kotona vanhushurrikaaneilla on ollut energiapurkauksia, hirmuista hösellystä, huomion hakua, leikki-intoa, ja mönkimistä. Mukavaa nähdä ne niin pirteinä ja pöpöistä toipuneena. Pikkupakkasilla ulkoilu on maistunut kaikille, Hoppukin sinnikkäästi tepastelee upottavilla poluilla.

2 kommenttia:

  1. Voi harmitus, ettei videointi onnistunut :-( Niin tarkkaan vielä tarkistin, että rec olisi päällä.

    VastaaPoista