tiistai 17. tammikuuta 2012

Hoppu 13v

Harmaa hurrikaani Hoppu saavutti tänään hienon 13 vuoden iän. Sääkin suosi ja päästiin pari päivän tauon jälkeen synttärilenkille vilukissojen kanssa. Pehmeää lunta, tyyni sää, pari astetta pakkasta, ja italiaanotkin olivat hurjan tyytyväisiä. Neeo alkoi jo käydä aika kierroksilla sisällä nyhjöttämisestä, joten nyt senkin pääkoppa on nollattu.

En ole juurikaan nappaillut hurrikaaneista kuvia viime kuukausina, mutta tässä muutama lokakuinen otos auringonpalvoja-Hopusta. Puruluitakin papparainen vielä kaluaa, vaikka hammaskalusto on aika harva.




Kummajainen sai eilen kisakirjan. Korkeudeksi mitattiin 56,5cm, iso jätkä. Eka startti lähestyy kovaa vauhtia. Velipoika-Tino tulee samaan kisaan, hauskaa!

HAUn treeneissä oli pujotteluteema, ja olin oikein tyytyväinen sisäänmenoihin ja pujotteluun. Takaaleikkaukset onnistuvat hyvin, mutta valssi ennen ja jälkeen keppien on jäänyt aika vähälle treenille. Harjoituksessa oli mukana muuri, joka meni oikein hyvin. Okserilla oli vähän epävarmuutta, eli sitä useammin mukaan radalle. Keinua tehtiin kolme toistoa, jotka menivät hyvin. Olisin halunnut tehdä puomia heti perään nähdäkseni tuleeko keinusta vielä epävarmuutta puomille, mutta sitä ei ehditty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti